Welkom bij WSV Helius

Onze haven met verenigingsgebouw is gelegen aan de Heliushaven 9 te Hellevoetsluis. Aan de Heliushaven liggen meerdere jachthavens, zowel commerciële- als verenigingshavens. De Heliushaven heeft een vrije verbinding met het Haringvliet. Via de sluis in de Haringvlietdam heeft het Haringvliet een snelle verbinding met de Noordzee. 

Onze haven is de eerste haven aan een rustige, doodlopende weg, net buiten de vesting. Direkt hieraan grenzend ligt, goed zichtbaar vanuit ons eigen clubhuis, een groot natuurgebied. 

helikoptervlucht-26-5-12-062-2

De vereniging beschikt over ruim 250 ligplaatsen in het water en 75 walplaatsen. Er is een  verenigingsgebouw met een clubhuis, een restaurant en er zijn moderne sanitaire faciliteiten. We bieden volop mogelijkheden voor de actieve zeiler en de motorbootvaarder.  In ons clubhuis 't Havenhoofd vindt u een uitstekend restaurant waar u iets kunt drinken, lunchen of dineren.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met o.a. een trampoline, schommel en zandbak. Ook beschikt de haven over een heuse (dubbele) Jeu de boules baan, waarop u vrij kunt spelen (Jeu de boules zijn ook, tegen betaling van een borg, te leen bij de havenmeester of in het clubhuis).

WSV Helius is een actieve vereniging die voor haar leden veel evenementen organiseert op en rond het Haringvliet. Ook worden er regelmatig wedstrijden uitgeschreven.

U bent van harte uitgenodigd om zich aan te melden als lid.  Onze havenmeesters ontvangen u natuurlijk ook heel graag als passant.  We hebben plaats voor schepen tot 70 voet. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op of bezoek onze haven om verder kennis te maken.

05:25 21:50

Weersituatie LE Goeree

Gemeten  11:20
Temp11°C
WindNNO5 bft
Zicht21400m
LV-  

Weersituatie Hoek van Holland

Gemeten  11:20
Temp15°C
WindNNO5 bft
Zicht-m
LV69  

Laatste nieuws

Bereikbaarheid haven Scheveningen

Datum: 26 mei 2023
Deze zomer is de haven van Scheveningen en Jachtclub Scheveningen gesloten of zeer beperkt toegankelijk voor passanten. U dient tijdens deze periodes in uw reisplanning er rekening mee te houden dat u uw bestemming mo...

Wijziging VHF-kanalen

Datum: 26 mei 2023
Wellicht ten overvloede: de afbeelding betreft de wijziging van de VHF-kanalen die eind 2022 is ingegaan.    

WhatsApp groep per steiger

Datum: 25 mei 2023
Na onze eerdere oproep hebben zich al enkele leden opgegeven om een steiger App-groep te gaan beheren.  Voor de C en de E steiger zoeken we nog iemand die de steiger App-groep wil starten. Voor elke steiger App-groe...

Toertocht 2024!

Datum: 24 mei 2023
Na een periode van stilte, kunnen we jullie gelukkig weer meenemen met de plannen voor een nieuwe toertocht. Het is alweer een tijd geleden dat de vorige toertocht heeft plaats gevonden dus hebben wij als commissie be...

Baggeren voor iSail ark

Datum: 23 mei 2023
Komende week wordt de ligplaats van de ark voor iSail uitgebaggerd tot de benodigde diepte. Daarna komen alle steigers & de ark op hun definitieve plek te liggen. Voor meer informatie zie deze link.  

Haringvlietbrug technische installaties vooraf uitgetest

Datum: 22 mei 2023
Om te laten zien dat er tijdens het lange wachten op de nieuwe brug van alles gebeurd achter de schermen kun je via bijgaande link naar een video een indruk krijgen van het testen van de technische installatie welke g...

Inloggen


Inloggegevens vergeten?

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.