Start Jeugdzeilen

Geplaatst op 14-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob Honing

Dit weekend staat bol van activiteiten Jeugdzeilen

We gaan nu dan toch echt van start. We hebben er lang op gewacht en hebben heel veel zin om met jullie het water op te gaan.

Allereerst de zwembadles

We beginnen aanstaande zaterdag, 15 april om 14.30 uur met de zwembadles, of liever gezegd, de safety training. Deze is verplicht voor iedereen die voor het eerst bij ons komt zeilen. Daarnaast zijn ook de andere cursisten van harte welkom. Het is namelijk altijd fijn de onderwerpen op te frissen.

Adres van het zwembad:  RelyOn Nutec, Beerweg 71, Maasvlakte Rotterdam

En dan zondag de eerste zeilles

De dag na de zwembadles hebben we direct onze eerste zeilles. Dit doen we vanuit de Jeugdcontainer bij wv Hellevoetsluis om 09.15 uur. De indeling van de groepen wordt dan bekend gemaakt en je maakt kennis met jouw instructeur. Het is nog best fris op het water, dus zorg ervoor dat je voldoende warm gekleed bent. Neem ook een setje warme kleding mee. Na het zeilen kleed je jezelf om en blijf je lekker warm. Zorg ook voor een handdoek om eventueel te kunnen douchen.

Stuur h’m door

Ken je iemand die ook bij ons wil komen zeilen, stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door. Hij of zij kan zich ook aanmelden voor deze nieuwsbrief via het mailadres onder aan dit bericht.

Wanneer er iets niet duidelijk is of je wilt nog iets vragen, gebruik dan onderstaand mailadres om je vraag te stellen.

 

ofni.[antispam].@jeugdzeilenhellevoetsluis.eu