Nieuwe uitbater

Geplaatst op 02-05-2023  -  Categorie: Algemeen

Introductie van de nieuwe uitbater:

Wij nodigen jullie komend weekend (5 t/m 7 mei 2023) graag uit om samen met ons de samenwerking met jullie vereniging af te trappen! Wij zijn er op deze dagen van 12:00 tot 20:00 uur en maken graag kennis met iedereen.

Wie zijn wij?
Wij, Dick en Linda van Vliet, zijn sinds 1 mei jullie nieuwe gastheer en gastvrouw van van jullie clubhuis. Wij zijn horeca-ondernemers op twee locaties in Spijkenisse en we zijn zeer gecharmeerd van jullie locatie. We kijken er dan ook erg naar uit om hier een mooie plek op te bouwen.

Wat gaan wij doen?

We denken dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar onze plannen betreffende jullie mooie locatie. 

Wij willen van ’t Havenhoofd een plek maken waar jij je als lid thuis voelt en waar bezoekers van buitenaf zich ook welkom voelen. Wij hebben zelf natuurlijk een idee wat we van ’t Havenhoofd willen gaan maken, natuurlijk staan wij ook open voor jullie ideeën en zullen zeker kijken of wij hier iets mee kunnen doen. We gaan hiervoor een speciale plek inrichten in ’t Havenhoofd waar jullie ideeën met ons kunnen delen.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

Wij gaan eerste het grootzeil hijsen (om in jullie termen te spreken) door middel van een rustige start waar wij jullie laten kennismaken met onze gekozen producten en onze gastvrijheid.

Wij starten rustig op omdat wij bezig zijn om medewerkers te werven en wij daardoor nog niet zeven dagen per week open zijn. Wij gaan daarom vanaf vrijdag 5 mei open op de volgende dagen: 

  • Vrijdag t/m zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur
  • Alle feestdagen
  • Activiteiten van de vereniging

 

Het kan dus in het begin iets langer duren voordat u uw drankje of hapje heeft, wij hopen op uw begrip en gaan er alles aan doen om zo snel als mogelijk onze vertrouwde service te kunnen bieden. Zodra wij de de fok gaan hijsen brengen wij jullie uiteraard weer op de hoogte. Ons streven is dat wij volgend seizoen (2024) vanaf dag één met jullie inbreng en support met volle zeilen kunnen varen.

Wat verwachten wij van jullie?

Wij hopen dat wij samen met jullie van ‘t Havenhoofd een plek kunnen maken waar iedereen blij van wordt en blijven graag altijd met elkaar in gesprek, om zo voor alle partijen een fijne koers te varen. Soms is een andere koers een andere ervaring en kan dit ook mooie zaken opleveren. O ja, nog één ding, wij verwachten wel weer nieuwe prijzen in de prijzenkast.

Tot slot

Wij hebben komende maanden een aantal leuke evenementen op het programma staan.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om aankomend weekend langs te komen om met ons kennis te maken en we vertellen jullie meer over de evenementen, onze ideeën en wie wij zijn.

 

Wij kijken er erg naar uit, op een behouden vaart!

Dick en Linda van Vliet