Jeugdzeilen start weer

Geplaatst op 14-01-2023  -  Categorie: Algemeen

Hallo zeilers, ouders en opa's en oma's. Het programma voor 2023 is bekend. De kalender is opgesteld. Je kunt je nu inschrijven voor weer een leuk, gezellig en leerzaam zeilseizoen. We varen met Optimisten, RS Feva’s, Splashes, Lasers en Valken. Inschrijven kan voor alle leeftijden vanaf 7 tot 18 jaar. En starten als beginnende zeiler kan in alle leeftijdsgroepen en verschillende boten. Voor het inschrijven ga je naar de website van Jeugdzeilen Hellevoetsluis. Noteer de data alvast op de keukenkalender, want we zien jullie graag terug.

Kalender

jeugdzeilen-kalender-2023

Zoals je ziet zijn er minder lesdagen dan voorgaande jaren. Dit komt doordat we een hele nieuwe les indeling hebben. We houden meer rekening met de feestdagen en maken op de lesdagen meer uren (en plezier!). De dagindeling vind je op onze website.

Leuke onderdelen in het programma
Op 15 april 2023 beginnen we met de zwembadles, onze veiligheidstraining. Dit doen we bij RelyOn Nutec op de Maasvlakte. We zijn heel blij dat we daar met jullie naar toe kunnen. Jullie gaan er het omslaan oefenen en nog veel meer.


Op de dag van de zwembadles is er ‘s morgens een kofferbakverkoop. Je kunt dan je zeilkleding die te klein is, of andere watersport spulletjes, te koop aanbieden. En… je kunt zeilspulletjes in jouw maat van iemand anders kopen. We doen dit met de hele vereniging WV Hellevoetsluis, in en om het clubhuis.

 

Nieuw dit jaar is de “Grootwater Combi” van de Combi Rotterdam. Op 11 juni 2023 strijkt dit circus neer in de Heliushaven en worden er de hele dag wedstrijden gevaren. Er moet hiervoor apart worden ingeschreven. Maar dat volgt later.

Wanneer er iets niet duidelijk is of je wilt nog iets vragen, gebruik dan onderstaande knop om je vraag te stellen

 

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis

foto-jeugdzeilen