Inschrijven Jeugdzeilen

Geplaatst op 10-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Schrijf je in voor Jeugdzeilen. Het kan nog!

Hallo zeilers, ouders en opa's en oma's. De inschrijving voor het Jeugdzeilen staat nog open. Mocht je de inschrijving nog moeten doen, doe het dan snel (inschrijven). We beginnen binnenkort met de indeling.

Programma zwembadles

De kofferbakverkoop begint ‘s morgens om 10:30 uur en is bedoeld voor particulieren (dus geen bedrijven). Je kunt dan je zeilkleding die te klein is, of andere watersport spulletjes, te koop aanbieden. En… je kunt zeilspulletjes in jouw maat van iemand anders kopen. We doen dit met de hele vereniging WV Hellevoetsluis, in en om het clubhuis.

Locatiegegevens:

Beerweg 71

Maasvlakte Rotterdam

locatie link

‘s Middags worden alle ingeschreven kinderen verwacht bij RelyOn Nutec voor de zwembadles. Deze les is verplicht voor iedereen die voor het eerst bij ons komt zeilen. Ook de andere kinderen zijn van harte welkom!

 

14:30 uur Aankomst van alle kinderen en ouders bij RelyOn Nutec

14:40 uur De kinderen vertrekken naar het zwembad

14:40 uur Voor de ouders start de ouder-briefing in kantoor RelyOn Nutec

15:15 uur Ouders gaan naar het zwembad

16:00 uur Einde van de veiligheidstraining

16:15 uur Kinderen en ouders gaan terug naar het hoofdgebouw

16:30 uur Einde - Vertrek van alle kinderen en ouders

16:45 uur Organisatie vertrek met Optimisten richting Hellevoetsluis

Op 15 april hebben we een druk programma. Want, we hebben niet alleen de zwembadles (veiligheidstraining), ook is er de kofferbakverkoop en de RIB-training voor begeleiders.

 

Kalender

Zoals je ziet zijn er minder lesdagen dan voorgaande jaren. Dit komt doordat we een hele nieuwe les indeling hebben. We houden meer rekening met de feestdagen en maken op de lesdagen meer uren (en plezier!). De dagindeling vind je op onze website.

Kalender Opti Plus

Vaar je Opti Plus? Dan bezoeken we een aantal wedstrijden van Combi Rotterdam. We maken een keuze uit het rijtje hieronder. Welke we varen besluiten we tijdens de eerste les op 16 april.

Contact Jeugdzeilen Hellevoetsluis