Countdown naar de Toertocht 2024!

Geplaatst op 04-05-2024  -  Categorie: Evenementen  -  Auteur: toertochtcommissie

Homepage toertocht | Deelnemers | Sponsoren en donateurs 

Met een heleboel voorvreugde en gezonde spanning schrijven we deze laatste update over de Toertocht 2024 naar Cadzand en Blankenberge. Helius on tour, en hoe! Donderdagochtend zal de haven een levendige aanblik bieden wanneer 4️⃣0️⃣ boten koers zetten richting de Goereese sluis. 40 clubvlaggen en toertochtvlaggetjes zullen wapperen in een naar verwachting matige noordwestenwind. 🇧🇪\/🇳🇱

 

img-a8f67f1432ee-1

Na hopelijk een prachtige dag op het water, zullen we later op de dag allemaal arriveren in Cadzand, waar vanaf 18:00 uur hapjes en drankjes klaarstaan. Een steigerborrel zoals alleen de leden van Helius dat kunnen. Motorjachten, zeiljachten, jong en oud, de diversiteit aan deelnemers belooft een gezellig samenzijn. Kijk maar eens naar de deelnemers, dit kan alleen maar gezellig worden. We drinken met mate, 😉 want niet alleen gaat de toertocht verder, ook staat er om 09:00 uur een "dauwtrap"-sessie op het programma, waar Perry voor wie wil een aerobicsles zal verzorgen om fris, fruitig en vol energie naar Blankenberge te vertrekken.

 Als het feest in Blankenberge al is losgebarsten, gaat het natuurlijk pas echt beginnen als wij er zijn! ’S avonds zullen we in het clubhuis van Royal Scarphout eten, drinken en feesten. En wat nog meer? Dat zullen we woensdagavond verklappen tijdens de briefing en voor de niet deelnemers: volg de sociale media want we zullen de feestvreugde ook met jullie delen.

 

Facebook 

Instagram